Privatlivspolitik


Dataansvarlig

Den juridiske enhed som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:

The A Club
Att.: Anatasia Cathrine O’Bassey
privacy@anatasia.dk
CVR: 40659404
Webstedsadressen er: https://anatasia.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at The A Club kan yde dig den rette service, administration og levering af dine produkter/services.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi kan anvende følgende kategorier af personlige oplysninger:

  • Kontaktformular:
    • navn
    • emailadresse
    • telefonnummer
    • din interesse
    • hvorvidt du er medlem af et fitnesscenter eller ej
    • evt. accept af at modtage nyhedsbrev (double opt-in)
    • information som udfyldes i kommentarfeltet
  • Nyhedsbrev:
    • email
    • navn
    • telefonnummer
    • køn
    • alder
    • interesseområder
  • Kontaktoplysninger som:
    • navn
    • adresse
    • e-mailadresse
    • telefonnummer
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Ordreoplysninger
  • Kropsdata som højde, vægt, BMI
  • Anden ikke-personfølsom sundhedsdata som:
    • kostvaner
    • søvnrutine
    • motionsvaner
    • aktivitetsniveau
    • vitamin- og mineralindtag
    • væskeindtag
    • kosttilskud
    • medicin
    • tidligere/nuværende skader
  • Generel data som:
    • civil status
    • graviditet/børn
    • husstandens størrelse
    • beskæftigelse
    • fritidsaktiviteter

Hvis du har en konto, behandler vi også dine personlige oplysninger, som du har givet os i forbindelse med kontooprettelse og medlemsskab:

  • ID for din konto og dit medlemsskab
  • Købshistorik

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Ønsker du ikke at der indsamles cookies kan disse slettes ved at følge denne vejledning, og derudover undlade at besøge vores hjemmeside.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med?

Google

Webstedet benytter Google Analytics til at følge webstedsdata og analysere brugeradfærd samt rapportering. Ønsker du at fravælge indsamlig gennem Google Analytics, har du mulighed for at framelde dig her.

Hjemmesiden bruger reCAPTCHA v2 Invisible og brugen af denne er underlagt Googles Privacy Policy og Terms of Use. reCAPTCHA må kun benyttes til spambekæmpelse og misbrug på siden. reCAPTCHA benyttes ikke til noget andet formål.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Google Analytics-data gemmes i 26 mdr. fra dit seneste besøg. Data i din indkøbskurv gemmes i 7 dage.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at skrive til privacy@anatasia.dk.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet i Danmark. Læs mere om dine muligheder for at klage her eller ved at indsende en klageformular som findes her.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Den juridiske enhed bruger passende teknikse og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine data.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Procedure for håndtering af brud på datasikkerhed, jf. vejledningen om håndtering af brud på datasikkerhed.

Revision

Denne privalivspolitik revideres min. to gange årligt, den 1. august og den 1. februar.

Sidst revideret den 12. april 2020.