TRÆNINGSPROGRAM


Et træningsprogram laves personligt til dig, som gerne vil sætte din træningsindsats 100% i fokus over en kortere eller længere periode, for at kunne lykkedes med dit helt specifikke mål, og få det maximale ud af din træning. Måske har du flere gange forsøgt at opnå resultater på egen hånd, uden helt at lykkedes og blive tilfreds? Eller måske savner du forandring og udvikling, mere overskud og energi i din hverdag, så du kan genfinde din motivation og opnå større livsglæde? Uanset årsagen, sørger jeg for, at du kommer i mål sammen med mig. Jeg guider dig og agerer din personlige projektleder hele vejen igennem, med fokus på både små og store milepæle. Med min mangeårige erfaring, så ved jeg lige præcis hvilke parametre vi skal justere hvornår, samt hvilken afhængighed de har på hinanden. Du får træningscoaching med kvalitet og kompetence.

Jeg har ingen standardprogrammer, alt bliver lavet specifikt til dig, med et højt fagligt niveau og omtanke, så du kan få det bedst mulige resultat baseret på seneste viden.

Du kan vælge mellem flere forskellige individuelle træningsprogrammer til fitnesscenteret, hjemmetræning eller udendørstræning. Det er også muligt at sammensætte et træningsprogramforløb på 12 uger, og hvis du derudover har behov for kostvejledning, vanecoaching eller beslutter dig for et personligt livsstilsforløb kan det også lade sig gøre. Så du kan være sikker på, at der er noget som passer til netop dit mål!

Hvordan kommer du igang?


Er du interesseret i at få dit første træningsprogram eller starte et træningsprogramforløb, og lade dit mål blive realiseret? Så kan du kontakte mig direkte, eller benytte kontaktformularen nederst på siden. Herefter får du tilsendt et spørgeskema som skal udfyldes, for at jeg bedre kan forstå dit udgangspunkt. Når jeg laver dine træningsprogrammer handler det for mig i høj grad om, at forstå hvor du er henne i dag, for at kunne flytte dig derhen hvor du vil. Det kan jeg bedst gøre, ved at have relevante data om dig, så vi sammen får succes. Det giver samtidig dig en mulighed for at få svar på evt. spørgsmål.


Søger du vejledning i fht. hvilket træningsprogram eller træningsprogramforløb der passer bedst til dig inden du beslutter dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den bedste løsning og du kan komme igang hurtigst muligt. Der er ingen dumme spørgsmål, så du kan roligt kontakte mig 🙂 Du får mig som din træningscoach – både før, under og efter forløbet.


Jeg er en motiverende og udfordrende personlig træningscoach, som hjælper med at opnå SMARTE og vedvarende resultater“.


Eksempel på 12 ugers forløb

Du har mange muligheder for at sammensætte og variere dit forløb, så du kan holde din motivation på et højt niveau. Det vigtigste er, at der er sammenhæng med dit SMARTE mål, som jeg hjælper dig med at blive helt skarp på.

Her har jeg lavet et eksempel på et 12 ugers forløb til din inspiration. De første 8 uger er med kostvejledning, hvor du får en grundlæggende idé om, hvilken slags kost du skal spise, samt hvor store mængder. Her vil du også opleve, at der stadig bliver plads til de madvarer/retter som du elsker, samtidig med at du kan være on track med dine nye mål. I perioden med kostvejledning, starter du på dit træningsprogram to gange/uge hvor du bl.a. får styr på basisteknikker og vil opleve stor fremgang i din præstation. Efter 8 uger har du fået tilstrækkelig rutine og vejledning i, ikke længere at spise efter kostplan. Din træning intensiveres herfter til tre gange pr. uge og der laves opfølgning til slut.


Type/varigheduge 1-4uge 5-8uge 9-12
KostvejledningXX
Træningsprogram 1X
Træningsprogram 2X
Træningsprogram 3 X

Der er mange måder, hvorpå vi kan sammensætte dit træningsprogram og forløb så det bliver spændende, varierende og ikke mindst motiverende for dig. Jeg har altid idéer til en god løsning!


Derfor skal du vælge et træningsprogram!

 • du har et specifikt mål du gerne vil opnå med professionel hjælp
 • du vil gerne inkludere træning i din livsstil
 • du vil gerne have et program særligt tilrettelagt dit behov
 • du vil gerne have træningscoaching med kvalitet og komptence
 • du ønsker en træningscoach, som har et højt fagligt niveau, så du kan føle dig tryg igennem hele forløbet
 • du ønsker en træningscoach, som sammen med dig kan sætte realistiske mål og lave en holdbar plan
 • du søger viden og inspiration, fra én som kender den mest optimale vej til dit mål
 • du vil gerne have én at stå til ansvar overfor, og som følger op på dig
 • du vil gerne udfordres, træne effektivt og målrettet – hver gang
 • du vil gerne have en træningscoach som er ambitiøs på dine vegne, som støtter og motiverer dig igennem hele forløbet
 • du vil gerne have en erfaren træningscoach med høj energi, motivation og et stort smil
 • du vil gerne have en træningscoach som fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet

FAQ

Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål om træningsprogrammer i FAQ.

Bestil dit træningsprogram i dag!


KONTAKTFORMULAR

Skriv gerne lidt om dig selv så jeg får et nogenlunde indtryk af hvem du er, og hvordan jeg bedst skal hjælpe dig. Jeg kontakter dig herefter pr. tlf., så vi kan aftale det videre forløb. Har du behov for afklarende spørgsmål besvaret inden, så er du velkommen til at ringe til mig, eller sende en sms.