Upper Body Påsketræning

Så blev det Lang Fredag, en dejlig dag, men en masse sol og skyfri himmel. Igennem karantæneperioden, har jeg forsøgt hver dag at gå min. 5 km, for at kompensere lidt for den inaktivitet der følger med. Jeg har fundet en fin rute ved Amager Fælled, hvor jeg benytter min vægtvest som pt. har 14 kg i og forsøger at komme afsted morgen/formiddag. Jeg har haft min vest i mange år, og har førhen brugt den på mine cardiodage, hvor jeg har haft den på, på løbebånd til power walk. Det er en super godt vest som giver ekstra intensitet, og jeg har klodser op til 30 kg. Du kan købe den på nettet fra omegnen af 1.000 kr. Den bliver også brugt til lower body træning, hvor jeg har den på fra start til slut – det gør det super effektivt, og jeg er blevet ekstra glad for den, sammen med mine kettlebells! Man skal lige vænne sig til at have den på, og at nogen måske kigger en ekstra gang. Men som så meget andet, så vænner man sig til, og det er klart en styrke at bruge den, og man føler sig helt fri og let når den kommer af.

Træningspas Fredag d. 10. April 2020

5K power walk m/ vægtvest 14 kg
***
A1 KB OA Shoulder Press 3x 30 sek. m/ 8kg
A2 KB OA Rows 3x 30 sek. m/ 12kg
A3 1xLøb rundt om søen (ca. 200 m)
A4 Push Ups 3×12 + 3×12 på knæ (smal håndstand)
B1 KB Side Raise 3x 30 sek. m/ 8kg
B2 KB Upright Row 3x 30 sek. m/ 12 kg
B3 Burpees 3×15
***
X Ups
Ballerina Twist
Bird Dog
Stræk

Udgivet i Træning, Udendørs Træning og tagget , , .