KOSTVEJLEDNING

Kan man tabe sig og samtidig få et balanceret forhold til mad, uden at være på slankekur?

Det kan være svært at finde rundt i, hvor meget du skal spise i forhold til dit mål, hvor du skal starte og hvad der er det rigtige for dig. Det kan være du vil opnå vægttab, eller få et mere afbalanceret forhold til mad hvor det ikke fylder så meget, og hvor du samtidig kan føle dig godt tilpas. Du ved måske godt hvad du bør spise? Du har måske endda prøvet i perioder at holde dig konsekvent til det, men derefter oplevet en følelse af kontroltab og er faldet tilbage i dine gamle madvaner mod din vilje.

Hvad skal der til, for at opnå dit mål med vægttab eller madbalance? Hvordan får du ro omkring hvad og hvor meget du spiser – helt uden madstress og restriktive slankekure som komplicerer din hverdag?

Som uddannet Kostvejleder og Vanecoach, hjælper jeg dig med at nå dit mål, både på kort og lang sigt med udgangspunkt i ernæringsfaglig viden og coachingteori. Helt konkret betyder det, at jeg ikke bare fortæller hvad og hvor meget du skal spise, fordi det også handler om psykologi. Jeg har en løbende dialog med dig om hvordan du har det under forløbet, og sikrer at du har dig selv med,og er med. Jeg tager mig god tid til at afdække dit nuværende forhold til mad for at forstå dit udgangspunkt, sammenholdt med de positive gevinster der er ved at opnå den ændring du ønsker. Den stærkeste motivation er den som kommer indefra, hvor det er dig selv der ønsker forandringen og forstår hvad den vil betyde for dig. Det er netop den vi skal finde sammen for at opnå success. Med den rigtige spørgeteknik, finder vi sammen dit mål, som bliver gjort konkret og målbart så vi har noget specfikt at arbejde hen imod, på kort og lang sigt. Du får et afbalanceret forhold til mad, helt uden at være på slankekur eller tænke på hvad du ikke må.


At ændre kostvaner og fastholde et opnået vægttab handler ikke kun om viden og færdigheder, men også om selvtillid, selvværd og positiv selvopfattelse.

Anatasia Cathrine, Personlig Træningscoach

Dine Fordele ved Kostvejledning

 • du får kostvejledning som er evidensbaseret med højt fagligt niveau
 • du får simpel sundhedsfakta om protein, kulhydrat og fedt
 • du finder en balance der passer til dit mål og din hverdag
 • du bliver klogere på at mærke din krops reelle behov for kalorier
 • du får redskaber til selv at kunne aflive div. myter og fejlopfattelser
 • du får hjælp til at finde kostalternativer som matcher dit mål
 • du lærer hvad der skal til, for at lave varige kostændringer
 • du kommer af med sort/hvid enten/eller-tankegang
 • du får praktiske tricks til indkøb og madplanlægning
 • du får redskaber til at kunne justere dit kalorieindtag
 • du lærer hvordan du bedst sammensætter dine måltider
 • du får en kostvejleder med teoretisk og praktisk erfaring

Kostplaner

Det er min erfaring, at det for nogen kan det være en stor hjælp og ekstra motivationsfaktor, at have en kostplan at rette sig efter i en kortere periode. Med en kostplan har du præcis information om, hvor meget og hvad du skal spise, som er nøje udregnet efter dit kaloriebehov. Du får en kostplan som er særligt tilrettelagt dit mål, hvad enten det er vægttab, vægtvedligeholdelse eller vægtøgning. Med en særlig tilrettelagt kostplan, tages der udgangspunkt i den kost du allerede spiser i dag, så du ikke skal spise radikalt anderledes end du er vant til. Det giver dig de mest optimale rammer for, at du opnår dit mål. Ønsker du er opnå vedvarende resultater, er det min klare anbefaling at vælge kostvejledning som har et ikke-restriktivt fokus.

Du har mulighed for, at tilkøbe en kostplan som er særligt tilrettelagt dit behov.


FAQ

Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål om kostvejledning i FAQ.


Bestil kostvejledning i dag!


KONTAKTFORMULAR

Skriv gerne lidt om dig selv så jeg får et nogenlunde indtryk af hvem du er, og hvordan jeg bedst skal hjælpe dig. Jeg kontakter dig herefter pr. tlf., så vi kan aftale det videre forløb. Har du behov for afklarende spørgsmål besvaret inden, så er du velkommen til at ringe til mig, eller sende en sms.