PERSONLIGE FORLØB

LIVSSTIL

Et personligt livsstilsforløb er det mest komplette og indholdsrige forløb som kommer hele vejen rundt. Du får hele pakken som består af træningsprogrammer/motionsprogrammer, kostvejledning, og vanecoaching, så du kan ændre din livsstil én gang for alle, og komme igang med at leve det liv du drømmer om. Det henvender sig til dig, som har besluttet dig for at få professionel hjælpe til ændre din livsstil, den måde du tænker om dig selv, den måde du tror andre tænker om dig, dit forhold til træning og mad samt meget andet. Måske har du flere gange forsøgt på egen hånd, uden at føle du har opnået de du gerne ville? Det kan være helt befriende at nå dertil, hvor du har besluttet dig for at søge hjælp fra en professionel som kan styre dig i mål.

Det er bl.a. optimalt for dig, som måske har forsøgt flere gange på egen hånd, prøvet diverse slankekure, fasteperioder, detoxkure, fulgt lavkalorie-kostplaner og eksklusionsprincipper hvor særlige fødevarer har været forbudt, haft en meget svingende træningsindsats hvor du i perioder har trænet rigtig meget, og i andre perioder helt har mistet træningslysten, har oplevet følelsen af “så kan det hele også være ligemeget”.


At opbygge en uhensigtsmæssig livsstil tager lang tid, og kan være forskyldt af mere eller mindre komplicerede faktorer. For at være realistisk og ændre på de vaner som har forårsaget det, må det forventes, at det ligeså tager lang tid at komme af med igen. Det handler ikke om “bare”…

Du kan få livsstilsforløb i 12, 16, 20 eller 24 uger.

FAQ

Du kan finde svar på mange af de oftest stillede spørgsmål i FAQ.


Bestil dit personlige forløb i dag!


KONTAKTFORMULAR

Skriv gerne lidt om dig selv så jeg får et nogenlunde indtryk af hvem du er, og hvordan jeg bedst skal hjælpe dig. Jeg kontakter dig herefter pr. tlf., så vi kan aftale det videre forløb. Har du behov for afklarende spørgsmål besvaret inden, så er du velkommen til at ringe til mig, eller sende en sms.
Club Inspiration! er navnet på mit nyhedsbrev, som sendes hver måned direkte til din mail. Du modtager de bedste tips og tricks omkring træning, sundhed, info om nye forløb, tilbud, kommende events/workshops og meget andet - helt gratis. Glæd dig allerede!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.