VANECOACHING

Kender du det … du ønsker at tabe dig og har kæmpet med det igennem længere tid. I perioder har du tabt dig, men også oplevet at tage på igen. Du har prøvet alverdens slankekure, måske endda læst på sociale medier og taget gode råd fra venner og bekendte i håbet om at finde den helt rigtige slankekur der bare virker. Du forstår ikke, hvorfor du ikke “bare kan tage dig sammen” så du kan ændre de vaner som modarbejder dit mål om vægttab? Hvorfor du ikke kan lykkedes når du så brændende ønsker det, og ved det er rigtigt for dig? Det kan være en meget frustrerende situation at være i, og jo længere tid du har forsøgt at ændre vaner, desto mere kan det fylde. Dine vaner har taget tid at bygge op, og tager derfor også tid at komme af med igen. Den grundlæggende tro vi alle har er, at mennesker er rationelle væsener der ændrer adfærd når vi får den rette viden. Men det er desværre ikke alle der “bare” kan ændre adfærd, selvom de ønsker det. For dem der ikke ændrer adfærd, kræver det psykologisk forståelse for, hvordan man alligevel kan ændre adfærd hos dem. For det kan lade sig gøre, også for dig.

Hvad er Vanecoaching?

Du kender måske Morten Elsøe som har lavet podcasten og skrevet bogen Slut med Forbudt, eller også har du måske hørt om vanecoaching fra andre … Morten Elsøe står bag Vanecoach-uddannelsen sammen med Anne Gaardmand. De grundlæggende principper i vanecaoching er at få et sundere liv gennem simple og varige vaneændringer. Der er ingen negative tanker omkring mad og vægt, ingen restriktioner som fører til overdreven og usund fokus på kost og/eller træning. Med vanecoaching finder du vejen til et liv i balance, hvor du med sund fornuft kan leve det liv du ønsker.

Vanecoaching er samtalebaseret coaching med udgangspunkt i sundhedspsykologi og ernæringsvidenskab, for dig som søger hjælp og forståelse til at ændre din(e) vane(r). Vi finder ud af hvad der motiverer dig, og hvordan vi sammen motiverer dig til at ændre dine vaner – på en åben, fordomsfri og positiv måde, så du føler tillid og tryghed. Der er frie rammer i forhold til hvilke vaner du gerne vil arbejde med, det kan f.eks. være relateret til din krop og egen selvopfattelse, mad, træning eller noget andet. Med vanecoaching kommer vi til at arbejde grundigt med dine vaner gennem flere sessioner, én vane af gangen.


Eksempel på 12 ugers forløb

Med et 12 ugers vanecoachingforløb arbejder vi på de vaner du gerne vil ændre – én gang for alle. Vi har coaching én gang ugentligt, og har løbende kontakt igennem hele forløbet, så du altid har mulighed for støtte og vejledning. Som certificeret Vanecoach har jeg konkrete coachingredskaber som kan hjælpe dig. Vi finder sammen forhindringer og barrierer, og finder den bedste løsning til hvordan du kan bryde dine vaner. Når vi taler sammen, er det i fuld fortrolighed.

12 Ugers Forløb
60 min. opstartssession
60 min. ugentlig Vanecoaching (uge 1-11)
60 min. afsluttende Vanecoaching (uge 12)
Individuel støtte, vejledning og anbefalinger fra start til slut
Opfølgning 4 og 12 uger efter afslutning

Hvem henvender Vanecoaching sig til?

Vanecoaching henvender sig til dig hvis du har ønske om at opnå én eller flere af følgende:

  • opnå sundere spise- eller træningvaner
  • af med sort/hvid alt-eller-ingenting-tankegang
  • have et balanceret forhold til kost og/eller træning
  • droppe slankekurene én gang for alle
  • opnå vægtstabilitet/træningsstabilitet – undgå yoyo
  • føle dig fri for madstress
  • væk fra blacklistning af særlige fødevarer/fødevaregrupper
  • være glad og tilfreds med din krop, og finde ro i den
  • kunne nyde sociale arrangementer

Du kan udover 12 ugers forløb også få vanecoaching 60 min. som flexkort med 5, 10, 15, 20 timer – se mere i Club Shop. Har du behov for vejledning inden du vælger dit forløb, så benyt kontaktformularen nederst på siden.


FAQ

Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål vedr. vanecoaching i FAQ.


Bestil vanecoaching i dag!


KONTAKTFORMULAR

Skriv gerne lidt om dig selv så jeg får et nogenlunde indtryk af hvem du er, og hvordan jeg bedst skal hjælpe dig. Jeg kontakter dig herefter pr. tlf., så vi kan aftale det videre forløb. Har du behov for afklarende spørgsmål besvaret inden, så er du velkommen til at ringe til mig, eller sende en sms.